Jump to content


Photo

using SPI with DragonBoard 410c and the linker starter kit for 96Boards

SPI DragonBoard 96Boards

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ljking

ljking

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 20 January 2016 - 09:25 PM

Hello:

 

I didn't see a sub-forum for the 96Boards Mezzanine board yet, so I am posting in the general area.

 

I have purchased a linker starter kit mezzanine board for use with 96Boards products. The kit arrived quickly from Arrow, and fits very well, excellent work. I am now trying to connect the sliding rheostat and to run the demo program. I am having trouble getting the program to compile, and to get it running. The first error I run into is during compile of the line "spi *spi_dev = libsoc_spi_init(32766,0);", libsoc believes that the first parameter should be a uint8_t, but obviously the constant 32766 doesn't fit into 8 bits. Can Alvin Jin give me a hand getting the sliding rheostat program running please.



#2 ljking

ljking

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 January 2016 - 03:21 PM

Dear All:

 

I managed to get the SPI working. Please see the discussion at 96Boards here: https://www.96boards...t-in-debian-os/

 

Full Disclosure: I am an employee of Qualcomm Canada, any opinions in this post or any other post may not reflect the opinions of my employer.







Also tagged with one or more of these keywords: SPI, DragonBoard, 96Boards

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users