Jump to content


Photo

Linknode r8 resets gpio 10


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 stern0m1

stern0m1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 06 January 2017 - 04:52 AM

Linknode r8 has one of the relays attached to gpio 10. The esp8266 resets when using gpio 10. Effectively rendering 1 relay useless.

This should not be sold as 8 relays.

Gpio10 controls the flash memory. The only way i see is to modify the flash memory it self. The esp8266-12 that Comes with the linknode r8 is standard and is not modified.


Is there some workaround?

Thanks

#2 stern0m1

stern0m1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 08 January 2017 - 02:55 AM

Can someone from linksprite pls answer???

#3 Sabrina

Sabrina

    Administrator

  • Administrators
  • 15 posts

Posted 12 January 2017 - 12:56 AM

LinkNode R8 was designed like that. If there is an update in hardware or software, we will let you know.



#4 stern0m1

stern0m1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 12 January 2017 - 01:11 AM

I don't understand.

 

If you put 8 relays, obviously have a way to control all 8???

 

How can you control the relay connected to gpio 10?

 

Do you understand my issue?



#5 TomInIowa

TomInIowa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 17 August 2017 - 01:59 AM

I just purchased link node r8.    All 8 relays work for me.

 10; 4;16;  12;14; 13 5 15;






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users